Ce trebuie sa stiti despre Saloanele Tony'Style?
01.

Peste 15 ani de activitate!
Primul salon Tony'Style si-a deschis portile in anul 1998, devenind in scurt timp unul dintre cele mai apreciate saloane din Pitesti.
De-a lungul timpului am investit in pregatirea echipei noastre, si am facut tot posibilul ca fiecare client sa plece multumit si sa revina cu placere in salonul nostru!

03.

Parteneri ai Asociatiei Tinerilor Progresisti
Pentru a-i ajuta pe cetatenii judetului Arges am devenit ne-am alaturat Asociatiei Tinerilor Progresisti oferind in cadrul saloanelor noastre posibilitatea efectuarii unor cursuri de formare si reorientare profesionala. Astfel peste 1300 de persoane au beneficiat pana acum de indrumarea echipei noastre pentru a obtine o diplome de frizer, coafor, manichiurist, pediciurist, cosmetician sau hair-stylist!

02.

Doua saloane Tony'Style in orasul Pitesti!
Pentru a acoperi cererea venita din partea clientilor nostri ne-am axat pe dezvoltare, astfel ca in momentul de fata, in orasul Pitesti, puteti alege sa beneficiati de serviciile noastre in oricare din cele doua locatii, fara a fi nevoiti sa asteptati pentru a obtine o programare!

04.

Deschisi colaborarilor pe perioada nedeterminata!
Saloanele Tony'Style iti ofera posibilitatea unei colaborari pe perioada nedeterminata pe posturi de frizer-coafor, hairstylist, tehnician unghii (manichiura-pedichiura), make-up artist, cosmetician sau maseur. Daca impartasesti valorile noastre: ambitie, dedicare, modestie, pasiune si ai dorinta de a invata, te asteptam sa lucrezi alaturi de noi!

Vreau sa aflu ce servicii oferiti! Vreau sa vad unde va pot gasi! Vreau sa cunosc echipa! Vreau sa fac o programare!
Servicii Servicii Servicii Servicii